Η επιχείρηση

Στις αρχές της δεκαετίας του '90 ιδρύθηκε η επιχείρηση ΗΧΟΣ-ΕΙΚΟΝΑ από το Σαράντο Ν.Χαλούλο, τελειόφοιτο τότε του τμήματος Ηλεκτρονικών του ΤΕΙ Πειραιώς, με βασικό αντικείμενο την εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας στο χώρο της ψυχαγωγίας και του θεάματος.
Αρχικά στο επαγγελματικό ήχο και μετέπειτα στον καλλιτεχνικό φωτισμό και την εικόνα. Η σωρευμένη εμπειρία όλων αυτών των ετών, συμπληρώνεται με σύγχρονο ιδιόκτητο εξοπλισμό και μέσα μεταφοράς, ικανά να υλοποιήσουν απο μεγάλη ανοικτή συναυλία, θεατρικά, εκθέσεις, δεξιώσεις, παρελάσεις μέχρι το μικρότερο πάρτυ στο σπίτι, με μεράκι και σχολαστικότητα ως αποτέλεσμα της διαχρονικής μας αγάπης για το αντικείμενο.
Στην επιχείρησή μας ο πάγιος εξοπλισμός θεωρείται θεμελιώδης μακροπρόθεσμη επένδυση και για τον λόγο αυτό επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια για την απόδοση και την αξιοπιστία του.
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει άμεση συνεργασία με την  εταιρεία ΗΧΟΣΥΝΘΕΣΗ του Ανδρέα Καραμανλή με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα στην τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό.

Terms of use  |  Privacy Policy Copyright © 2013 ixos-eikona.gr All Rights Reserved.